زمانی که از مکزیک بر می گشتم با یک پرواز ۵ ساعته به پرو آمدم و پس از ۱۰ ساعت توقف در لیما راهی برزیل شدم و پس از ۷ ساعت توقف در سائو پروازی ۱۵ ساعته تا دوحه داشتم و در نهایت پس از ۳ ساعت توقف راهی ایران شدم که از زمان راهی شدن به فرودگاه تا رسیدن به منزل حدود ۲/۵ روز طول کشید. شخصاً این زمان و این تعداد هواپیما عوض کردن برایم آزار دهنده نبود که این به لطف رعایت ملاحظاتی در پرواز بود. تصمیم گرفتم برخی که به ذهنم می رسد را در خصوص داشتن پروازی امن و راحت با شما به اشتراک بگذارم.
۱- توصیه اکید می کنم شب قبل از پرواز استراحت کافی داشته باشید و در صورتی که پرواز شما بعدازظهر است کل قرارها و کارهای طرف صبح تان را لغو کنید تا بدون استرس به فرودگاه بروید.
۲- بهتر است پرینت بلیت خود را داشته باشید و یا عکس آنرا در گوشی موبایل ذخیره کنید. در بعضی فرودگاه ها مانند دهلی در صورت نداشتن پرینت بلیت شما را به داخل سالن فرودگاه راه نمی دهند.
۳- لوازم گرانقیمت و پول را در چمدانی که به قسمت بار هواپیما می فرستید نگذارید.
۴- دقت داشته باشید که هرگونه اشیاء برنده مانند چاقو (حتی چاقوی میوه خوری)، قیچی، سوهان ناخن و غیره و نیز اسپری، عطر و یا هرگونه مایعات بیشتر از ۵۰ میلی گرم را اجازه ندارید همراه خود داخل هواپیما ببرید و باید در داخل چمدانی که به قسمت بار میدهید بگذارید.
۵- همراه داشتن باتری های بزرگ لیتیومی، پاوربانک بیش از 20.000 میلی آمپر و یا باتری های سرب دار میتواند مشکل ساز باشد.
۶- پرواز شما اگر دارای یک توقف در بین مسیر است، اولین کاری که باید انجام دهید این است که از پس از ورود به سالن ترانزیت فرودگاه از روی تابلوی فرودگاه ساعتتان به وقت محلی تنظیم کنید.
۷- حتماً یک ساعت قبل از پرواز مقابل گیت سوار شدن به هواپیما حضور داشته باشید.
۸- اگر دنبال دردسر نمی گردید، به هیچ وجه بار افرادی که ادعا میکنند اضافه بار دارند را قبول نکنید.
۹- در اکثر ایرلاین ها می توانید پیش از پرواز به وبسایت آن شرکت هواپیمایی بروید و صندلی خود را انتخاب کنید و یا به آژانسی که از آن بلیت خریده اید بگویید تا صندلی مورد نظرتان را برایتان انتخاب کند.
۱۰- صندلی کنار درب خروج اضطراری هواپیما معمولاً جای پای بیشتری دارد اما در بسیاری از هواپیماها پشتی صندلی آن کامل به عقب نمیرود. اینمسئله در پروازهای طولانی می تواند اذیت کننده باشد.
۱۱- همواره در چمدانتان را قفل کنید و از یک کاور محکم برای چمدان استفاده کنید.
۱۲- اگر لوازم آسیب پذیر و شکستنی داخل چمدانتان دارید موقع تحویل آن به کانتر، تاکید کنید که بر چسب شکستنی (Fragile) بر روی آن بزنند.
۱۳- در شرکت های هواپیمایی مانند ایرلاینهای اروپایی که آمار دزدی لوازم داخل چمدان بالاست، هرچه بیشتر صبر کنید و در آخرین لحظات کارت پرواز بگیرید بهتر است.
۱۴- در بسیاری از ایرلاینها در صورتی که چمدان شما جا بماند و یک یا چندروز با تاخیر به دست شما برسد می توانید تا یک سقف از پیش مشخص شده موارد ضروری مانند دستگاه ریشتراش، لباس زیر، تی شرت و مواردی از این دست را بخرید و با ارائه فاکتور هزینه آن را از ایرلاین دریافت نمایید.
۱۵- اگر زیاد اهل سفر هستید و بیشتر از یک ایرلاین استفاده می کنید بهتر است به وبسایت ایرلاین رفته و در آنجا عضو شوید. در زمان گرفتن کارت پرواز در فرودگاه، شماره عضویت خود را اعلام کنید تا به امتیاز شما اضافه شود و در آینده بتوانید از خدمات بیشتر ایرلاین بهرمند شوید.
۱۶- اگر پرواز شما توقف طولانی دارد، قبل از پیاده شدن از هواپیما، یک پتو از داخل هواپیما بردارید. سپس به قسمت استراحتگاه فرودگاه (Rest Area ) که در اکثر فرودگاههای بزرگ وجود دارد بروید. بعد از اینکه ساعت موبایلتان را تنظیم کردید و پول و پاسپورتتان را جای امنی در لباستان مخفی کردید سعی کنید بخوابید. اگر فرودگاه محل استراحت نداشت یک گوشه خلوت و کم نور بهترین گزینه است.
۱۷- معمولاً در توقفهای طولانی در فرودگاه ها نوشیدن آب را فراموش میکنیم. کم آبی میتواند عوارضی مانند سردرد، تهوع و سرگیجه را در پروز ایجاد نماید.
۱۸- اگر به خوابیدن بر روی صندلی هواپیما عادت ندارید بهتر است کمی قبل از پرواز قرص ملاتونین بخورید تا هورمونهای بدن شما برای خواب تنظیم شود. همراه داشتن بالشت های دور گردنی کمک زیادی به راحت تر خوابیدن شما می کند.
۱۹- در ایرلاینهای ارزان قیمت، پتو و غذا رایگان نیست و باید هزینه آن را پرداخت نمایید. توصیه میکنم یک لباس گرم و کمی تنقلات در ساک دستی خود همراه خود داشته باشید.
دیدگاه خود را بنویسید