تور کنیا و زنگبار خرداد ۹۷
مدت برنامه: ۱۰ روز از ۲۳ خرداد الی ۱ تیرماه
شرح جزئیات تور کنیا و زنگبار
روز اول (چهارشنبه ۲۳ خردادماه) : از فرودگاه امام با پرواز قطر ساعت ۰۵:۲۵ راهی می شویم. هواپیما پس از توقفی در دوحه به سمت نایروبی پرواز خواهد کرد. ساعت ۱۴:۱۰ دقیقه به نایروبی می رسیم. سپس برای چنج پول و خرید سیم کارت به مرکز شهر می رویم و بعد راهی هتل ۴ ستاره مان برای شام و جلسه معارفه خواهیم شد.
روز دوم (پنجشنبه ۲۴ خردادماه): صبح زود پس از صبحانه حرکت به سمت پارک ملی ماسایی مارا یکی از بهترین پارک های ملی دنیا حرکت میکنیم. حدود ظهر به پارک میرسیم و اتاق های مان را در لوژ ۵ ستاره سوپا تحویل می گیریم. پس از نهار گشت سافاری بعدازظهر در پارک ملی ماسایی مارا آغاز می شود. پارک ملی ای که نفس همه را در سینه حبس می کند.
روز سوم (جمعه ۲۵ خردادماه): یک روز کامل در پارک ملی ماسایی مارا گشت سافاری خواهیم داشت و تا مرز تانزانیا و پارک ملی سرنگتی می رویم تا اسب های آبی و کروکدیل های ۶ متری رودخانه مارا را ببینیم و همچنین گله های شیرها و گورخر و گاوهای یالدار، زرافه ها و یوزپلنگ ها را از نزدیک مشاهده کنیم. به یاد داشته باشید که در بهترین جان دنیا برای مشاهده حیات وحش هستید. خیلی از جاهایی که از جلوی چشم شما می گذرد را ممکن است بارها در فیلم های مستند حیات وحش دیده باشید
روز چهارم (شنبه ۲۶ خردادماه): در این روز آخرین گشت را در پارک ملی ماسایی مارا خواهیم داشت و سپس از پارک خارج می شویم تا از قبیله ماسایی بازدید کنیم و با فرهنگ مردم بومی این منطقه آشنا شویم. سپس راهی دریاچه نیواشا می شویم و در لوژ ۵ ستاره مان اقامت خواهیم کرد. بعدازظهر می توانید در محوطه بسیار بزرگ و رویایی لوژ در کنار گورخرها و واتر باک ها قدم بزنید و به کنار دریاچه بروید.
روز پنجم (یکشنبه ۲۷ خردادماه): پس از صبحانه گشتی با قایق بر روی دریاچه نایواشا خواهیم داشت، تماشای پرندگان دریاچه، اسب های آبی، همچنین بازدید و پیاده روی در اطراف دریاچه نایواشا و تماشای صحنه شکار ماهی توسط عقاب های ماهیگیر برنامه ما را تا ظهر تشکیل خواهد داد.
روز ششم (دوشنبه ۲۸ خردادماه) : صبح زود پس از صبحانه به سمت نایروبی حرکت می کنیم در راه از مرکز نگهداری زرافه ها بازدید می کنیم. سپس راهی فرودگاه می شویم تا با پرواز ساعت ۱۳:۳۰ به سمت زنگبار پرواز می کنیم و در ساعت ۱۵:۰۰به زنگبار می رسیم. سپس به سمت به هتل ۴ ستاره ساحلی مان در ساحل شرقی جزیره حرکت می کنیم.
روز هفتم (سه شنبه ۲۹ خردادماه) : در این روز به گشت در بافت تاریخی زنگبار خواهیم پرداخت و از موزه برده داری و بازار قدیمی شهر و خانه فردی مرکوری بازدید می کنیم. عصر هنگام در ساحل زیبای جزیره قدم خواهیم زد و از سواحل ماسه ای سفید و آب فیروزه ای زنگبار لذت خواهیم برد.
روز هشتم (چهارشنبه ۳۰ خردادماه): صبح برای کسب یک تجربه منحصر به فرد راهی جزیره بیل گیتس می شویم تا سواحل مرجانی آنجا به اسنورکلینگ بپردازیم. برای بعد از ظهر به سمت شهر سنگی می رویم تا از لاکپشت های غول پیکر جزیره زندان بازدید کنیم و برای شام در فروزانی مارکت از غذاهای تازه دریایی نوش جان می کنیم. سپس برای شب به هتل ساحلی مان باز می گردیم.
روز نهم (پنجشنبه ۳۱ خردادماه): مزارع ادویه زنگبار را نمی شود از دست داد. پس از صبحانه میرویم تا ببینیم چه چیزی ایرانیان را برای تجارت به این جزیره در آفریقا کشاند. سپس به سمت جنوب جزیره می رویم تا در یک تجربه استثنائی دیگر همراه با دلفین های اقیانوس به شنا بپردازیم و در بعد از ظهر به هتلمان باز می گردیم.
روز دهم (جمعه ۱ تیرماه): پس از نوش جان کردن صبحانه از هتل چک اوت می کنیم و به سمت شهر سنگی میرویم تا در کوچه پس کوچه های شهر سنگی قدم بزنیم و از هنر دست مردم آفریقا خرید کنیم. ظهر راهی فرودگاه شویم تا با پرواز ساعت ۱۵:۳۰ راهی دوحه و سپس تهران شویم.
روز یازدهم (شنبه ۲ تیرماه): هواپیما ساعت ۱۱:۳۵ دقیقه صبح بر زمین خواهد نشست و تور کنیا و زنگبار به پایان خواهد رسید.
هزینه بلیط : در حال حاضر حدود ۰۰۰ ۱۰۰ ۴ تومان
هزینه تور کنیا و زنگبار : ۱۹۰۰ دلار
نکات مهم تور کنیا و زنگبار
خدمات : اقامت در هتل های ۴ ستاره و لوژهای پنج ستاره، کلیه صبحانه ها، کلیه وعده های غذایی در طول سافاری در کنیا، راهنمای تخصصی و کارشناس حیات وحش، بیمه مسافرتی
تذکر ۱: هزینه ویزای کنیا و ویزای تانزانیا هرکدام به مبلغ ۵۰ دلار با خود مسافران است.
تذکر ۲: زدن واکسن تب زرد برای این سفر اجباری است.
3 دیدگاه
حمزه دانشگر
سلام
وقت بخیر. شما تور دارید یا برنامه این سفر را به صورت شخصی انجام میدین؟ لطفا راه ارتباطی هم به بنده اعلام بفرمایید ممنون
شهاب چراغی
سلام و درود
سفر کنیا و زنگبار بصورت تور اجرا می شود.
لطفاً در تلگرام پیام بدهید ۰۹۱۲۷۲۱۹۹۱۶
مریم
سلام، من خیلی علاقه دارم تور آفریقا رو شرکت کنم،میخواستم بدونم آخرین مهلت ثبت نام کی هستش و هزینه،ایکه در آفریقا چقدر باید همراه داشته باشیم؟